Nieuws - VV Bennekom

Nieuws

Nieuws

Joop van Ekelenburg (96) breekt heup

15 mei 11:30  Dit bericht komt van Wouter van Ekelenburg, kleinzoon van Joop van Ekelenburg (96), die vele jaren (met onderbreking) penningmeester van de club is geweest. Dit mede naar aanleiding van een oproep op de website en op Facebook (Club van Toen) hoe het met enkele oudjes is - of ze nog leven. De oude Joop, die 4,5 jaar geleden zijn vrouw Maria verloor, heeft bij een val in zijn huis aan de Molenkamp te Bennekom zijn heup gebroken. Na deze breuk heeft hij de keuze gekregen om te opereren en een nieuwe kom geplaatst te krijgen, of bedlegerig worden. Hij is geopereerd en na vijf dagen liep hij achter een rollator. Nu is hij vier weken aan het revalideren dat met succes is afgerond en verblijft hij tijdelijk in Oranje Nassau Oord (O&O). Hij wacht nu op de uitslag van onderzoek van de geriator die zijn geestelijke gesteldheid bepaalt. Dat kan, aldus Wouter, nog enige tijd duren. Joop verblijft in O&O op een 'verkeerde' afdeling, tussen dementerende ouderen terwijl hij vrijwel nog bij zijn volle verstand is. De vraag is of hij naar een andere afdeling kan of naar huis kan. Ook is het nu afwachten of hij voor extra PGB in aanmerking komt om zo de kosten van de extra thuiszorg gedeeltelijk vergoed te krijgen. Nadere berichten (zoals adressen) over hem en andere 'oudjes' volgen. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2: Ik heb (de verloren) Theo Kolmeijer intussen gevonden en gesproken. Hij woont in Rotterdam-Zuid. Is al zeven jaar alleen, gescheiden. Het gaat hem goed.


Waar zijn ze gebleven? Leven ze nog?

6 mei 11:15  Waar blijft de tijd? Waar zijn de mannen van vroeger? Hoe zitten ze er nu bij? Leven ze nog? Zoals Stef (van) Thien, Bart Roosenboom, Joop Janssen, Piet van Heusden, Hans Zwart, ‘Hasje’ Hellegering, Ad Elings, Frits Bijl, Joop van Ekelenburg, Theo Kolmeijer en andere oudjes die we hebben gekend en/of hebben zien voetballen. Wie weet waar ze zijn, of ze er nog zijn? Stuur een berichtje als je meer weet naar: clubvantoen@vvbennekom.nl


Gezocht: archivaris en museumbeheerder

8 juli 12:00  Omdat Wim Meurs binnenkort na 20 jaar als vrijwilliger voor VV Bennekom binnenkort stopt als archivaris en beheerder van het museum, wordt gezocht naar een opvolger. Iemand die is geïnteresseerd in de historie van onze club die binnenkort 66 jaar bestaat, het archief bijhoudt en het museum beheert. Wim Meurs zal de kandidaten wegwijs maken. Informatie kun je inwinnen bij Wim Meurs (0612918559, j.meurs9@upcmail.nl) en Guus van Holland (0621185927, hollandg@ziggo.nl) en de Club van Toen (clubvantoen@vvbennekom.nl)


Posterborden in de kantine

7 juli 11:00  Op de deurtjes in de hal van kantine De Stopper zijn posterborden opgehangen. Hierin kunnen onder andere de posters en affiches met nieuwsberichten, vacatures en leuke activiteiten worden geplaatst. Neem dus gerust een kijkje als je hier langs loopt!


Journalist Rini Kreeft overleden

10 juni 14:30  Gisteravond (dinsdag 9 juni) is Rini Kreeft overleden. Hij werd 80 jaar. Rini was een bekende journalist in Bennekom, Ede en Wageningen. Hij schreef vooral over sport en veel over VV Bennekom. meer »


VV Bennekom Oldstars Walking Football 60+

30 mei 11:15  Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm bij Voetbalvereniging Bennekom voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij onze fantastische voetbalvereniging op sportpark de Eikelhof in Bennekom. Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn? Laat het ons weten! Voetbalvereniging Bennekom start zodra de COVID-19 maatregelen dusdanig zijn aangepast. Voor meer informatie: Bel 06-24832167 (Edwin Lek, coördinator 35+), app of mail naar 35plus@vvbennekom.nl. Laat vooral weten welk tijdstip en welke dag je voorkeur heeft zodat we een goede inventarisatie kunnen maken.


Reünie Club van Toen van 18 april afgelast

16 maart 12:45  Mannen van Toen, We moeten jullie helaas mededelen dat de geplande reünie van zaterdag 18 april niet kan doorgaan. Dit als gevolg van het heersende en mogelijk nog oprukkende coronavirus - jullie intussen vast en zeker bekend. Wij, als werkgroep van de Club van Toen, hebben ons voorgenomen het komende najaar een nieuwe poging voor een reünie te wagen. Daarvoor houden we jullie zo veel mogelijk op de hoogte, via een e-mail, WhatsApp of door berichtgeving op de website van VV Bennekom (www.vvbennekom.nl). Met vriendelijke groet, De werkgroep (Guus van Holland, Gert Hulstein, Jack Turkesteen, Geert-Jan Hardeman, Cees Heij, Martin Jacobs, Marcel Rerink, Wim Albers, Wim Meurs en Hein Oelderik)


Uitnodigingen voor Reünie Club van Toen van 18 april

18 februari 12:15  Wij van de Club van Toen gaan enthousiast door met de bijeenkomsten van de Club van Toen. Op zaterdag 18 april houden wij alweer een reünie. Ditmaal worden niet alleen uitgenodigd spelers, trainers, begeleiders en bestuursleden die minimaal één jaar bij het eerste elftal betrokken zijn geweest, maar ook bij het tweede elftal – sinds de oprichting in 1954. Dat betekent meer uitnodigingen en meer mensen. Wij nodigen jullie uit om je vanaf 16.00 uur te melden in de Ome Arend Lounge, de bestuurskamer annex het sponsorhome. Het huidige eerste elftal speelt eerder die middag tegen DOS ‘37 uit Vriezenveen. Wij van de commissie vragen € 20,-- per persoon voor drank en buffet, partner is gratis. Financiële bijdrage dient bij binnenkomst van de bestuurskamer betaald te worden, dus niet via ‘tikkies’ of bankrekening. Graag aanmelden via email-adres clubvantoen@vvbennekom.nl. Graag ook melden als je niet op de uitnodiging kan ingaan, afmelden op hetzelfde email-adres. Beide zijn nodig in verband met catering. Uitnodigingen worden zoveel mogelijk per email verzonden. Wanneer email-adres niet meer klopt, graag het juiste adres. Uitnodiging zoveel mogelijk doorsturen naar bekenden van wie het adres niet bekend is. Volg nadere berichten op de website van VV Bennekom: www.vvbennekom.nl Met vriendelijke groeten, de werkgroep van de Club van Toen (Guus van Holland, Gert Hulstein, Jack Turkesteen, Hein Oelderik, Wim Albers, Marcel Rerink, Geert-Jan Hardeman, Cees Heij, Martin Jacobs en Wim Meurs).


Nieuwjaarsreceptie met jubilarissen

6 januari 20:30  Onder gezellige omstandigheden was afgelopen zaterdag de Nieuwjaarsborrel in onze kantine. Na elkaar de handen te hebben geschud, elkaar alle goeds voor 2020 te hebben gewenst en een openingswoord van voorzitter Jan Burggraaf, was het tijd voor de jubilarissen. Evelien Verhoeks was daarin namens het bestuur de spreekbuis en had voor iedere jubilaris mooie woorden en anekdotes. Ze werd bijgestaan door Gijs Aartsen die bij een aantal wat meer op 'de inhoud' in ging. Dit waren de jubilarissen: 25 jaar: Ronald Arends, Edwin de Kraker, Sjonnie Maasdam, Johnny Pas; 40 jaar: Arnou van Dijk, Wim IJkhout, Joop Rerink, Evert Jan van Roekel, Mark Roosenboom; 50 jaar: Jan Ruttenberg.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!