Samenvatting en interviews na DTS - VVB

21 mei 22:15  Bekijk hier de samenvatting en de interviews na DTS '36 - VV Bennekommeer »

Bennekom wint soeverein bij DTS

21 mei 22:00  Op Sportpark Inschoten versloeg Bennekom titelkandidaat DTS met 0-2. Bij winst van de Edenaren was thuisploeg DTS alleen aan kop gekomen in de eerste klasse D en dat met nog slechts twee wedstrijden te gaan. Zover kwam het echter niet want Bennekom was op alle fronten de sterkere partij bij de avondwedstrijd die veel publiek trok (een dikke 900 man) en waar net als in de heenwedstrijd een heuse sfeeractie door de ontvangende club was georganiseerd.meer »

Vanavond Bennekom TV uit bij DTS

21 mei 10:00  Live verslag van de streekderby DTS'36 - VV Bennekommeer »

KLUSDAG OP 2 JULI 2022

21 mei 9:15  Op zaterdag 2 juli is het tijd voor de jaarlijkse Klusdag bij Voetbalvereniging Bennekom! Op 1 januari plaatsten we al een mooie film over het Parkplan van onze vereniging. Gijs Aartsen legt in deze video uit waarom de Klusdag zo belangrijk is en bijdraagt in het realiseren van dit Parkplan.meer »

ZATERDAG SPEELT BENNEKOM 1 DE DERBY IN EDE

19 mei 22:30  Aanstaande zaterdag spelen onze mannen van Bennekom 1 de derby tegen DTS Ede. Ondanks dat Voetbalvereniging Bennekom de resterende competitiewedstrijden nergens voor speelt staat deze wedstrijd op zich en telt er maar één ding: WINNEN! Aanvang van de wedstrijd is 18.00 uur. Deze wordt weer live uitgezonden via Bennekom TV ER VOL TEGEN AAN MANNEN!meer »

Theo Kolmeijer eenzaam en alleen overleden

17 mei 12:00  Maandagmorgen 16 mei werd mij bekend dat mijn oude vriend, oud-lid en oud-eerste-elftalspeler van VV Bennekom Theo Kolmeijer de woensdag daarvoor was overleden. Waarschijnlijk is hij 72 jaar geworden. Deze maandag was zijn crematie. Theo lag vorig jaar vier maanden in het ziekenhuis met ernstige corona en vertoefde daarna nog drie maanden wegens corona in een verzorgingstehuis. Zo werd mij verteld door een oud-collega van Theo. en later werd bevestigd door anderen. Zij vertelde dat mogelijk een 'griepje' de verzwakte man fataal is geworden. Hij is (rustig) in zijn slaap overleden, eenzaam en alleen. Gevonden door een 'vriendin'. Anderhalf jaar geleden belde ik hem op na een speurtocht via een journalist van het AD die hem had geïnterviewd. Theo was alleen, liet hij weten. Geen huwelijk meer, eigenlijk geen contact meer met familie (alleen zijn dochter Manuela en haar gezin), ex-vrouwen en kleinkinderen; alleen nog tuintjes onderhouden, waarvoor hij gediplomeerd was. Hij had er genoeg van. Zo stond in het (door familie bestreden) verhaal in de krant. Hij was geschrokken van de hardheid van het bestaan, liet hij optekenen. Theo (hij zei elke dag te bidden) vond het leuk dat ik hem belde. 'Guusje', riep hij als vanouds door de telefoon op z'n Zeeuws, want hij kwam uit Aardenburg, Zeeuws-Vlaanderen. De G sprak hij nog steeds uit als een H. Gevolgd door de bekende daverende lach. Vroeger riep hij als centrale verdediger mij vaak terug als ik te veel wilde aanvallen: 'Huusje kom terohg', schreeuwde hij dan. We gingen met andere spelers uit die tijd elk jaar naar Carnaval in Teteringen (nabij Breda), waar hij vroeger had gewoond. Theo was een heerlijke gastheer Op zijn besloten begrafenis waren gelukkig zijn vele broers en zussen, met wie hij nooit meer contact zei te hebben, aanwezig. En een paar oud-collega's. Een 'vriendin' en zijn dochter hebben alles voor de uitvaart geregeld. Er was geen rouwkaart verstuurd. De afhandelende administratie is in handen van familie.

ARJAN HENDRIKSEN WORDT TALENTBEGELEIDER BIJ VVB

17 mei 7:30  De functie van talentbegeleider is nieuw bij onze club. Arjan Hendriksen (29) is echter geen onbekende in onze vereniging. Arjan begon met voetballen bij Fortissimo in Ede, waar hij vanaf zijn 16e ook al verschillende jeugdteams trainde. Arjan maakte op zijn 22e de overstap naar VV Bennekom, waar hij inmiddels ook woont. Arjan startte bij JO13-2 van VV Bennekom en daarna de JO13-1. Na drie jaar de JO13-1 te hebben getraind, traint hij nu voor het vierde jaar aaneen de J015-1. Hij werkte enkele jaren samen met Raymond Kuppens. Dit jaar deelt hij het trainerschap met Marc de Geus en met succes, want afgelopen weekend werd dit team kampioen in de 5e divisie!meer »

35+ naar het Mallorca Football Tournament 2022

16 mei 21:15  De 35+ van VV Bennekom heeft de eer van de vereniging voor de 10e keer internationaal verdedigd. Drie keer werd Engeland aangedaan, een keer België, een keer Portugal, twee keer Italië en nu voor de derde keer Spanje. Hier werd deelgenomen aan het Mallorca International Football Tournament. Waar 26 landen en 216 teams aan deelnamen. Voor het toernooi werd een prachtig oranje lustrumshirt gemaakt waarin we met 25 man afreisden. In Mallorca speelden we vijf keer gelijk en wonnen twee keer, waardoor onze drie teams zeker geen laatste werden en dat tegen beduidend (20 tot 50 jaar) jongere Spanjaarden, Fransen, Engelsen, Duitsers, Amerikanen en Belgen.meer »