Nieuws

 

Baggerman Estaete Toernooi 2021 gaat door!!

20 oktober 22:15  Na overleg met VV Bennekom, DVO-Accountor en onze sponsoren Jillis Baggerman Makelaardij en Estaete Hypotheken en Verzekeringen hebben wij besloten om het zaalvoetbaltoernooi dit jaar door te laten gaan. Schrijf je dus snel in! Het toernooi gaat plaatsvinden op 27-28-29-30 december in natuurlijk de D.V.O. hal, waarbij de senioren gaan spelen op 28-29 december in de avond.meer »

Rondje voor je club is weer gestart!

23 oktober 21:15  De leukste crowdfundingsactie van Nederland is weer van start gegaan: Welkom in de virtuele kantine van Voetbalvereniging Bennekom!meer »


Samenvatting en interview Nunspeet 1 - VV Bennekom 1

18 oktober 13:00  Bekijk hier de samenvatting en het interview met de trainer van de wedstrijd Nunspeet 1 - VV Bennekom 1 op zaterdag 16 oktober 2021. https://www.youtube.com/watch?v=VibUjDPo0d0


Rabobank Clubsupport

17 oktober 19:45  Het is weer tijd voor de Rabobank Clubsupport! Een mooie actie van onze hoofdsponsor, die ons als club zomaar duizenden euro’s kan opleveren. Dat is snel verdiend. Om dit te realiseren is het zaak dat zo veel mogelijk Rabobank leden hun stem uitbrengen op VV Bennekom. Dat kan nog tot 25 oktober, via de speciale clubsupport website: www.rabobank.nl/leden/clubsupportmeer »


Bennekom 1 wint uit met 4-0 van Nunspeet

16 oktober 16:30  Het eerste elftal van VV Bennekom heeft de uitwedstrijd tegen Nunspeet met 4-0 gewonnen. De doelpunten kwamen op naam van Roy de Graaf, Just Berends (strafschop), Giovanni Scharrenberg en Fabian Beukhof. Om 14:45 uur werd zaterdagmiddag afgetrapt in Nunspeet. In de eerste helft ging het nog aardig gelijk op. Roy de Graaf kreeg de eerste kans met een kopbal maar deze ging net voorlangs. Helaas was er niemand in de buurt om het laatste zetje te geven voor de openingstreffer. Nunspeet kreeg een vrije schietkans maar het was de verdediging van Bennekom die dit schot blokte. Hierop volgend kwam er nog een schot aan de zijde van Nunspeet maar de ging hoog over. Nick Stienstra kreeg ook nog een goede kans maar deze poging belandde in het zijnet. Hierna kwamen er een paar kansen achter elkaar van Nunspeet maar deze werden gered door onze goalie Christian de Haan. Een kopbal van dichtbij wist hij vervolgens op een geweldige wijze te redden. Hierdoor gingen de heren met een 0-0 stand de rust in. In de rust werd er op gehamerd dat Bennekom scherp uit de kleedkamer moesten komen. Dit was eerder al een paar keer niet het geval geweest. Hier werd gelukkig gehoor aan gegeven door de Bennekomse mannen. In de 48e minuut was het Roy de Graaf die de 0-1 op het scorebord zette. Drie minuten later was er een handsbal bij Nunspeet in het 16 meter gebied. De bal ging vervolgens op de stip. Niemand minder dan Just Berends benutte deze strafschop: 0-2. Dit was een zware teleurstelling voor Nunspeet en was te zien op het veld. Bennekom hield de druk hoog en knokte voor iedere meter op het veld met als gevolg dat Nunspeet er niet meer uit kwam. Er kwamen nog kansen voor Roy de Graaf en Mike Jansen maar deze gingen net over het doel van Nunspeet. Ook mocht Andreas Dusink nog één op één op de keeper af maar zag zijn inzet net over gaan. In de 88e minuut was het Giovanni Scharrenberg die de 0-3 maakte. Maar dit was nog niet genoeg want ook Fabian Beukhof mocht zijn doelpuntje meepakken in de 92e minuut (0-4). Voetbalvereniging Bennekom speelde gisteren goed en mooi voetbal. Volgende week spelen de rood-witten thuis tegen SVI om 15:00 uur. Dan zullen we zien of we onze eerste winstpartij thuis kunnen noteren. Andere uitslagen eerste klasse D oost: DOS K - Hierden 1-3, SVZW - SDVB 2-1, De Merino's - DZC '68 2-3, DTS '35 - CSV Apeldoorn 1-0, DOS '37 - Go Ahead Kampen 2-1, SVI - KHC 2-2. Stand: 1. DZC '68 12-4, 2. Apeldoorn en Go Ahead K 9-4, 4. Bennekom en DOS '37 7-4, 6. SVI en DTS '35 6-4, 8. KHC 4-5, 9. SVZW, De Merino's en Nunspeet 4-4, 12. SDVB en Hierden 4-3, 14 DOS K 4-0.


OKTOBERFEST VVB OP ZATERDAG 30 OKTOBER!

14 oktober 19:00  Op zaterdag 30 oktober is het tijd voor het Oktoberfest bij Voetbalvereniging Bennekom! Na een lange tijd weer een lekker feestje op de club, en wat voor één! Een gezellige avond met DJ, leuke spellen, snacks, drankjes, bediening en veel gezelligheid! Inloop is tussen 19.00 en 20.00 uur, QR code of negatief testbewijs verplicht. Kleding en attributen met een Oktoberfest-thema worden gewaardeerd! Meld je nu snel aan als individu of met je team/vriendengroep bij Johnny Pas door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-43705936!


SPAARDERS BEDANKT!

14 oktober 19:00  Van 13 september t/m 3 oktober kon er bij Albert Heijn Bennekom gespaard worden met Voetbalpassie voor je lokale voetbalclub. Dankzij jou en alle andere spaarders is er een fantastisch bedrag opgehaald voor voetbalvereniging Bennekom: € 2853,- 🎉🎉🎉🎉 Na de winterstop start de Voetbalpassie campagne opnieuw. Spaar je dan (weer) mee?


Samenvatting en interview VV Bennekom 1 - SVZW 1

12 oktober 14:15  Bekijk hier de samenvatting en het interview met de trainer van de wedstrijd VV Bennekom 1 - SVZW op zaterdag 9 oktober 2021. https://www.youtube.com/watch?v=21-67klIR5s


VV Bennekom 1 speelt thuis gelijk tegen SVZW 1-1

9 oktober 19:45  Het eerste elftal van VV Bennekom heeft in zijn tweede thuiswedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen SVZW. Bennekom nam door Giovanni Scharrenberg een 1-0 voorsprong. In de tweede helft maakte SVZW gelijk. Gisteren (zaterdag) wist Bennekom 1 van te voren dat de tegenstander gebrand zou zijn om hier punten mee te nemen aangezien SVZW na 2 wedstrijden te hebben gespeeld nog op 0 punten stond. Om 15.00 uur werd er afgetrapt en Bennekom begon voortvarend. Goed voetbal met mooie kansen. Zo waren Giovanni Scharrenberg en Niels Koenderink dichtbij een treffer maar het zat er nog niet in om de score te openen. SVZW kreeg ook nog goede kans. Na een voorzet vanaf de zijkant moest er alleen nog een speler tegen de bal aanlopen om deze in te tikken. Gelukkig voor ons werd dit vergeten. In de 25e minuut was het Giovanni Scharrenberg die de brilstand veranderde in een 1-0 voorsprong. Bennekom bleef geconcentreerd voetballen. Tot 7 minuten voor het rustsignaal de scheidsrechter een blessure kreeg. Vanaf dat moment werd het een beetje een vreemde middag. Binnen 30 minuten moesten er een vervanger geregeld worden die op dit niveau mocht fluiten. Toevallig bood iemand zichzelf aan die normaal de 3e/4e klasse fluit. Als beide teams hiermee akkoord gingen kon de wedstrijd worden hervat. Na een half uur waren beide teams het eens dat de wedstrijd uitgespeeld werd. Vanaf dit moment draaide alles om. SVZW kwam beter uit deze situatie. Een grote kans voor SVZW volgde waarbij zij één op één op Christian de Haan afgingen. Onze ervaren keeper wachtte tot het allerlaatste moment en redde deze inzet. In de 52e minuut was het dan toch raak. Vanuit een corner werd de 1-1 gescoord. Niels werd nog één op één tegen de keeper gezet en lobde de bal over de keeper. Helaas ging deze poging naast het Wierdense doel. Het was in het in het tweede gedeelte vooral tegen houden voor Bennekom. Hierin scoorde SVZW nog wel maar deze werd afgekeurd omdat er voorafgaand een overtreding gemaakt was. Al met al was Bennekom de eerste helft de betere ploeg. Dit draaide in de tweede helft om en waren de gasten uit Wierden de bovenliggende partij. Opstelling Bennekom: Christian de Haan; Judah Berefo, Mike Jansen, Just Berends, Noah Roethof (Wessel van Silfhout); Fabian Beukhof (Kayd Abdirhaman), Niek Stienstra, Joris Klein Holte, Giovanni Scharrenberg; Jeffrey Rutgers, Niels Koenderink (Andreas Dusink). Andere uitslagen eerste klasse D oost: CSV Apeldoorn - Nunspeet 4-2, DZC'68 - DOS'37 4-0, Go Ahead K - De Merino's 3-1, Hierden - SVI 0-2, KHC - DTS'35 0-2, SDVB - DOS K 5-1. Stand: 1. CSV Apeldoorn, DZC'68 en Go Ahead K 9-3, 4. SVI 5-3, 5. VV Bennekom, Nunspeet, KHC, De Merino's en DOS'37 4-3, 10. SDVB en DTS'35 3-3, 12. SVZW 3-1, 13. DOS K en Hierden 0-3. Volgende week (aanstaande zaterdag) speelt Voetbalvereniging Bennekom een uitwedstrijd in en tegen Nunspeet waar er om 14.45 uur wordt afgetrapt.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!