Nieuws - VV Bennekom

Nieuws

Nieuws

 

Bal- en wedstrijdsponsor filterfabriek.nl

Gisteren, 21 september 9:00  Bij de seizoen opening thuis tegen NSC Nijkerk, zal de Filterfabriek uit Ede met aan het roer Bennekommer Michiel van der Toolen optreden als bal- en wedstrijdsponsor. Michiel, zoon van lid van verdienste Dick van der Toolen (ruim 25 jaar de drijvende kracht achter het medische/fysiologische beleid bij VVBennekom), speelde zelf ook lang bij Bennekom en haalde daar zelfs de 1e selectie, naast een veelbelovende tenniscarrière die echter in de dop knakte.meer »


Man van de Wedstrijd

Gisteren, 21 september 9:00  Met de openingswedstrijd van het seizoen 2023/2024 thuis tegen NSC Nijkerk keert ook de Man van de Wedstrijd terug op de Eikelhof. Na de wedstrijd zal aankomend seizoen bij iedere thuiswedstrijd een delegatie van de Club van Toen de Bennekomse uitblinker van de middag benoemen en zal er na de wedstrijd in het sponsorhome aan de winnaar een bon uitgereikt worden namens ‘de Man van de Wedstrijdsponsor’; Arjo van Oostenbrugge van drankenspeciaalzaak Mitra uit Bennekom.meer »


BENNEKOM 1 OPENT COMPETITIE THUIS TEGEN NSC NIJKERK!

20 september 12:15  Na een serie oefenwedstrijden en een moeizame bekercampagne trapt Bennekom 1 de competitie zaterdagmiddag af met een thuiswedstrijd tegen NSC Nijkerk. Een tegenstander die we nog kennen uit het verleden. In het seizoen 2018-2019 waren Bennekom en NSC het hele seizoen verwikkeld in een hevige titelstrijd. De roodwitten verloren in de hele competitie slechts één keer, maar stonden aan het eind van de rit wel met lege handen.meer »


Hoofdtrainer Camiel Jager deelt zijn eerste waarnemingen

19 september 23:00  Bekijk hier het interview met Camiel Jager voor de start van het seizoen.meer »


Ubuntu Voetbalkamp in Bennekom!

19 september 19:45  Kom je ook naar het leukste voetbalkamp van Bennekom en omstreken? Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een betere voetballer!meer »


Bennekom verliest ook derde bekerduel

16 september 20:30  Na de goede oefenwedstrijd afgelopen dinsdag tegen 3e divisionist AWC volgde in de laatste bekerwedstrijd zaterdag 6 september thuis tegen DTS een mindere partij waarbij er met 0 - 2 werd verloren.meer »


Foot Valley Business club naar Porto

16 september 20:30  Van 14 - 16 september verbleef Foot Valley Businessclub met een gezelschap van 30 mannen en 10 vrouwen in de Portugese havenstad Porto. Donderdagochtend 14/9 om 06.00 uur vertrok een touringcar vol vrolijk gestemde sponsoren vanaf de Achterstraat richting vliegveld Zaventem in Brussel waarna rond 13.00 uur in het Mercure Hotel hartje centrum Porto kon worden ingecheckt.meer »


SPONSORING JO13-1

13 september 20:45  SPONSORING JO13-1 Dit seizoen trainen de kerels van de JO13-1 in prachtige zwarte tenues! De spelers en de staf lopen er pico bello bij op de club. De volgende vier sponsoren hebben hiervoor gezorgd:meer »


GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START!

13 september 20:45  Het is alweer bijna zover: aanstaande zaterdag gaat de Grote Clubactie van start! De opbrengst hiervan zal gaan naar jeugdactiviteiten en -materialen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!