Verjaardag VV Bennekom

Vandaag, 29 september 0:45  Vandaag donderdag 29 september 2022 is het de 68e verjaardag van onze mooie voetbalvereniging, die over twee jaar haar 14e lustrum hoopt te gaan vieren.meer »

NEW YORK PIZZA 1E WEDSTRIJDSPONSOR BIJ SEIZOENSTART

Gisteren, 28 september 20:45  Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe sponsoren en New York Pizza Bennekom is er daar één van, als bal en wedstrijdsponsor van de 1e thuiswedstrijd dit seizoen.meer »

ZATERDAG = PARTYTIME!

27 september 19:00  Het nieuwe voetbalseizoen wordt aanstaande zaterdag 1 oktober feestelijk afgetrapt bij Voetbalvereniging Bennekom! Na de eerste thuiswedstrijd van Bennekom 1, waar Scherpenzeel 1 de tegenstander zal zijn, is er een gezellige feestavond met DJ! Iedereen is welkom waarbij ook de keuken tot 20.00 uur open is voor de nodige versnaperingen. Tot zaterdag!

Toename energierekening

26 september 16:15  De laatste tijd verschijnen in de media met regelmaat berichten over de gevolgen van de extreme toename van de energielasten voor verenigingen. Helaas vormt VV Bennekom geen uitzondering op deze regel, ook bij ons zal een verhoging van de energietarieven een enorme impact hebben op de begroting. Het is zaak om daar tijdig op te acteren. In januari 2023 loopt ons huidige energiecontract af. Vanaf dat moment worden we naar alle waarschijnlijkheid geconfronteerd met een energierekening die zonder extra maatregelen zo maar kan oplopen tot 100-120 duizend euro per jaar. Dat is een factor 2-3 hoger dan wat we op dit moment kwijt zijn. Een dergelijke verhoging zal een enorme impact hebben op de financiën van de vereniging. meer »

Samenvatting van gelijkspel in Dordrecht bij Oranje Wit

25 september 14:45  Direct vanaf de aftrap veroorzaakt Bennekom een strafschop en staat na amper een minuut spelen op een 1-0 achterstand. Daarna ontpopt zich een levendige wedstrijd waarin Bennekom de wedstrijd na een 2-1 achterstand toch nog over de streep lijkt te trekken.........................meer »