Nieuws

 

Verjaardag VV Bennekom

Vandaag, 29 september 0:45  Vandaag donderdag 29 september 2022 is het de 68e verjaardag van onze mooie voetbalvereniging, die over twee jaar haar 14e lustrum hoopt te gaan vieren.meer »


NEW YORK PIZZA 1E WEDSTRIJDSPONSOR BIJ SEIZOENSTART

Gisteren, 28 september 20:45  Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe sponsoren en New York Pizza Bennekom is er daar één van, als bal en wedstrijdsponsor van de 1e thuiswedstrijd dit seizoen.meer »


ZATERDAG = PARTYTIME!

27 september 19:00  Het nieuwe voetbalseizoen wordt aanstaande zaterdag 1 oktober feestelijk afgetrapt bij Voetbalvereniging Bennekom! Na de eerste thuiswedstrijd van Bennekom 1, waar Scherpenzeel 1 de tegenstander zal zijn, is er een gezellige feestavond met DJ! Iedereen is welkom waarbij ook de keuken tot 20.00 uur open is voor de nodige versnaperingen. Tot zaterdag!


Toename energierekening

26 september 16:15  De laatste tijd verschijnen in de media met regelmaat berichten over de gevolgen van de extreme toename van de energielasten voor verenigingen. Helaas vormt VV Bennekom geen uitzondering op deze regel, ook bij ons zal een verhoging van de energietarieven een enorme impact hebben op de begroting. Het is zaak om daar tijdig op te acteren. In januari 2023 loopt ons huidige energiecontract af. Vanaf dat moment worden we naar alle waarschijnlijkheid geconfronteerd met een energierekening die zonder extra maatregelen zo maar kan oplopen tot 100-120 duizend euro per jaar. Dat is een factor 2-3 hoger dan wat we op dit moment kwijt zijn. Een dergelijke verhoging zal een enorme impact hebben op de financiën van de vereniging. meer »


Samenvatting van gelijkspel in Dordrecht bij Oranje Wit

25 september 14:45  Direct vanaf de aftrap veroorzaakt Bennekom een strafschop en staat na amper een minuut spelen op een 1-0 achterstand. Daarna ontpopt zich een levendige wedstrijd waarin Bennekom de wedstrijd na een 2-1 achterstand toch nog over de streep lijkt te trekken.........................meer »


Interview met trainer Aad van den Berg na Oranje Wit uit in Dordrecht

25 september 12:45  Bennekom scoort drie keer in Dordrecht maar dat is niet genoeg om de drie punten mee naar huis te nemen. Trainer Aad van den berg legt uit wat er mis ging.meer »


Bennekom met gelijkspel terug uit Dordrecht

24 september 18:00  Tegen Oranje Wit uit Dordrecht scoorde Bennekom drie keer in het openingsduel van de competitie in de 1e klasse D. Toch was dat niet genoeg om de drie punten mee terug naar huis te nemen. Oranje Wit scoorde namelijk net zo vaak en stond zelfs binnen één minuut al op 1-0 (Koneman) toen de niet scherp genoeg startende bezoekers een strafschop veroorzaakten.meer »


JO13-1 TRAINT IN STIJL!

24 september 11:45  Op de foto’s staan enkele voetbalmodellen van onze JO13-1! Dit complete team traint dit seizoen als echte profs in stijl. Verschillende sponsoren hebben de koppen bij elkaar gestoken en de kids voorzien van trainingspakken en inloopshirts inclusief bedrukking. De volgende sponsoren hebben dit mogelijk gemaakt:meer »


BENNEKOM 1 TRAPT COMPETITIE AF IN DORDRECHT

23 september 19:15  Morgen is het zo ver; de start van de competitie 2022-2023! Bennekom 1 speelt haar eerste wedstrijd uit in Dordrecht waar de lokale Oranje Wit 1 op hen wacht. Na een aantal weken van voorbereiding is het voor onze mannen de zaak om morgen met het mes tussen de tanden uit de startblokken te komen in de 1e klasse D. Om 15.00 uur klinkt het beginsignaal op sportpark Oranje Wit (Nieuwe Noordpolderweg 1, Dordrecht) waarna we aan het einde van de middag weten of de 3 punten zijn meegenomen in de bus richting Bennekom. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!