Nieuws - VV Bennekom

Nieuws

Nieuws

 

Bennekom verliest ook in Doetinchem

Gisteren, 28 mei 21:15  Uit bij DZC ’68, dat a.s dinsdag in Ede de play off voor de nacompetitie start tegen DTS uit in Ede, wist Bennekom opnieuw niet te winnen en leed het de 5e opeenvolgende nederlaag. Na een 0 – 0 ruststand werd er ditmaal met 3 – 1 verloren met aan Bennekomse zijde de afzwaaiende Viggo Koeleman als doelpuntenmaker. Bennekom eindigde daarmee na een opnieuw uiterst teleurstellend seizoen op de 6e plek, na 9 winstpartijen, 4 gelijke spelen en 11 nederlagen bij een doelsaldo van -/-14. In de 1e periode eindigde de hoofdmacht nog op de 6e plek, hetgeen toen als zeer matig werd ervaren. In de 2e periode eindigden de Bennekommers op de 12e plek en deed alleen degradant SVW het nog minder.meer »


Club van Toen en Supporters

24 mei 17:45  Nadat spelers, staf en sponsoren werden bedankt was het de beurt aan Jack Turkesteen. Die de supporters die ook dit seizoen trouw waren blijven steunen complimenteerde en een speciaal Bennekom-Supporters schild toekende. En Jack deelde ook aan de aanwezige Club van Toen leden een speciaal Club van Toen schild uit. Met zelf in te vullen 'datum van lid worden' van onze mooie vereniging.meer »


Herinneringsboekje

23 mei 17:45  Na de geweldige happening die de nieuwjaarsreceptie was opperde Grand Old Man, Henk Ewoldt, daar een herinneringsboekje van te maken. Met dank aan een aantal sponsoren, een bijdrage van Henk Ewoldt en dankzij de inspanningen van AMV/ Geert Jan Hardeman en Robbert Kamphuis kon dat boekje ook na afloop van de laatste thuiswedstrijd aan de direct betrokkenen worden uitgedeeld.


Afscheid Just Berends en Jeffrey Rutgers

22 mei 17:30  Na de laatste thuiswedstrijd volgde in de bestuurskamer annex sponsorhome een gepast afscheid van vertrekkende spelers en staf. Michel Fluit, bestuurslid technische zaken sprak de 1e selectie toe met speciale aandacht voor captain Just Berends en aanvaller Jeffrey Rutgers die na zeven jaar trouwe dienst geroemd werden. En officieus tot ' Bennekommer' werden benoemd 😉.meer »


Wedstrijdsecretariaat op zoek naar gastheren/vrouwen

21 mei 23:15  Vind je het leuk om met mensen om te gaan en heb je op zaterdag wat vrije tijd over? Dan zijn wij op zoek naar jou!meer »


Bennekom verliest ook laatste thuiswedstrijd

21 mei 18:45  Na een 1 - 1 ruststand was het thuis op de Eikelhof diep in de 2e helft Nivo Sparta spits Ilias Zaimi die de winnende treffer langs goalie Christiaan de Haan schoot. Nivo Sparta moest winnen om volgende week in de laatste thuiswedstrijd nog kans op handhaving te maken terwijl bij Bennekom al wekenlang de intrinsieke motivatie leek te ontbreken om er nog iets van te maken dit seizoen. In de eerste helft was het dan ook het bezoekende Nivo dat na uiterst zwak balverlies en dito terugverdedigen van de Rood Witten de leiding nam (‘22 Dennis van Meurs).meer »


LAATSTE THUISWEDSTRIJD VOOR BENNEKOM 1

17 mei 15:00  Bennekom 1 is zaterdag alweer toe aan de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Nivo Sparta is de tegenstander. Een duel waarin voor de roodwitten eigenlijk al niets meer op het spel staat, want het seizoen gaat na de pijnlijke nederlaag van afgelopen zaterdag bij SVL (5-0) als een nachtkaars uit. Met nog twee wedstrijden te gaan (Bennekom sluit het seizoen volgende week af bij DZC’68) is de nacompetitie al niet meer haalbaar.meer »


KAMPIOENSWEDSTRIJD BENNEKOM VR2! 🏆

17 mei 15:00  Bennekom VR2 flikte het om afgelopen zaterdag Lunteren VR1 te verslaan. In een spannende uitwedstrijd werd er met 1-2 gewonnen!meer »


ZATERDAG 20 MEI: FOUTE PARTY!

13 mei 23:00  Volgende week zaterdag op 20 mei is het weer tijd voor een knallend feest bij Voetbalvereniging Bennekom! Bennekom 1 speelt dan haar laatste thuiswedstrijd van dit voetbalseizoen tegen Nivo Sparta 1. Na deze wedstrijd zal de Foute Party van start gaan vanaf 18.00 uur!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!