VV Bennekom Oldstars Walking Football 60+

30 mei 2020 11:15


Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm bij Voetbalvereniging Bennekom voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.
Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij onze fantastische voetbalvereniging op sportpark de Eikelhof in Bennekom.

Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn? Laat het ons weten! Voetbalvereniging Bennekom start zodra de COVID-19 maatregelen dusdanig zijn aangepast.
Voor meer informatie: Bel 06-24832167 (Edwin Lek, coördinator 35+), app of mail naar 35plus@vvbennekom.nl.
Laat vooral weten welk tijdstip en welke dag je voorkeur heeft zodat we een goede inventarisatie kunnen maken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!