Ledenadministratie - VV Bennekom - VV Bennekom

Ledenadministratie - VV Bennekom

Ledenadministratie - VV Bennekom

Algemeen:

De ledenadministratie van de voetbalvereniging Bennekom is bereikbaar via ledenadministratie@vvbennekom.nl 

 

Nieuwe leden kunnen zich het hele jaar door aanmelden om te komen voetballen bij VV Bennekom.

Aanmeldingen voor de Bambino’s en de FIFA League kunnen per direct gaan deelnemen aan trainingen en de interne competitie (FIFA Leauge).

Aanmeldingen voor alle oudere lichtingen (vanaf 8 jaar) zijn eveneens per direct welkom om te komen meetrainen, maar met het oog op de indeling in een team zijn de volgende data van belang:

·         1 juni: Deadline voorinschrijving voor nieuwe seizoen. Nieuwe leden die zich aanmelden vóór deze datum hebben de zekerheid dat ze worden meegenomen in de reguliere teamindeling voor het nieuwe seizoen. Deze wordt medio juni bekend gemaakt.

·         21 augustus: Deadline zomerinschrijvingen voor nieuwe seizoen.Nieuwe leden die zich aanmelden in de periode 1 juni – 20 augustus kunnen vanaf de start van het nieuwe seizoen voetballen bij VV Bennekom. Ze worden in de laatste week van augustus ingedeeld bij de teams voor het nieuwe seizoen, al dan niet na een proeftraining met de eigen leeftijdscategorie.

·         1 januari: Deadline najaarsinschrijvingen voor lopende seizoen. Nieuwe leden die zich melden in de periode 1 sept – 1 januari gaan in eerste instantie meetrainen met de voetbalacademie. In de winterstop wordt bekeken of er een plekje is vrijgevallen in een van de teams, of dat er een nieuw team gevormd kan worden. Nieuwe spelers worden in principe op volgorde van binnenkomst maar met inachtneming van speelsterkte geplaatst.

In geval van een spelerstekort bij 1 of meerdere teams kan de lijncoordinator in overleg met betrokken leiders en ouders besluiten om een nieuwe speler per direct in te delen in een team.

 

Inschrijven:

Lees onze privacyverklaring en de gedragsregels van v.v. Bennekom

vul het online inschrijfformulier in 

Toestemmingsverklaring: bij het invullen van het online inschrijfformulier vragen wij u - in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) - toestemming voor het verwerken van de persoongegevens van u of van uw zoon/dochter (indien jonger dan 16 jaar)
Machting incasso: bij het invullen van het online inschrijfformulier verklaart u akkoord te gaan met de automatische incasso. Indien u niet voor 'ja' kiest kunt u het inschrijfformulier niet versturen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ledenadministratie@vvbennekom.nl 

 

Uitschrijven:

Uitschrijving moet altijd schriftelijk worden ingedient. Dit kan door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@vvbennekom.nl .
Wij nemen na ontvangst van uw email contact met U op.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!