Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van v.v. Bennekom.

Gevestigd op Sportpark "de Eikelhof"
Achterstraat 7
6721 VM Bennekom

Postbus 151
6720 AD Bennekom

Voetbalvereniging Bennekom staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40119665, hierna te noemen: “de Vereniging”.

 

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met de persoonsgegevens van onze leden. Daarom hebben wij in deze verklaring voor u uiteengezet hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van deze verklaring, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: privacy@vvbennekom.nl

In onderstaande overzichten kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel wij welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

 

Doel: Inschrijving via digitaal inschrijfformulier
Welke persoonsgegevens: Achernaam, voorletters, roepnaam, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, adres, huisnummer, postcode, woonplaats, nummer legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar), telefoonnummer (+ telefoonnummers contactpersonen), e-mailadres, IBAN, KNVB lidmaatschapnummer (indien van toepassing)
Grondslag: uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomt
Ontvangers: ledenadministratie, KNVB via Sportlink (na bevestiging lidmaatschap)

 

Doel: Administratie
Welke persoonsgegevens: Voornaam, achternaam, geboortedatum, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, bankgegevens, betaalgegevens
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Gedurende de looptijd van de overeenkomst, daarna alleen in de financiële administratie (7 jaar)
Ontvangers: Penningmeester, administratie, accountant, belastingdienst

 

Doel: Versturen van digitale berichten
Welke persoonsgegevens: Voornaam, achternaam, e-mailadres
Grondslag: uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Gedurende de looptijd van de overeenkomst
Ontvangers: Geadresseerde leden

 

Doel: Risicomanagement (VOG)
Welke persoonsgegevens: Persoonsgegevens die op de verstrekte VOG staan
Grondslag: uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Na het beëindigen van functie
Ontvangers: Secretaris, ledenadminstratie

 

Doel: Vrijwilligers/medewerkers (niet-leden)
Welke persoonsgegevens: Voornaam, achternaam, adres, huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, KNVB nummer
Grondslag: uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Gedurende de looptijd van de overeenkomst
Ontvangers: Bestuur van vv Bennekom, KNVB via Sportlink (indien KNVB nummer van toepassing)

 

Doel: Spelervolgsysteem
Welke persoonsgegevens: Voornaam, achternaam, adres, huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres
Grondslag: uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Uitgangspunt: twee jaar na beëindiging van het lidmaatschap
Ontvangers: Selectietrainers

 

Doel: Arbeidsovereenkomst met de vereniging
Welke persoonsgegevens: Voornaam, achternaam, adres, huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, salarisgegevens, BSN, kopie van het ID
Grondslag: uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Gedurende de looptijd van de overeenkomst, daarna alleen in de financiële administratie (7 jaar)
Ontvangers: Boekhouder, accountant, belastingdienst, bestuur van vv Bennekom

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat met de pagina’s van een website wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze website, die daardoor makkelijker wordt in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kunt blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. Wij kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze website - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.

U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

In bovenstaande tabel zijn situaties weergegeven waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt. Met derden die gegevens verwerken van onze leden sluiten we een zogeheten verwerkersovereenkomst af. Deze organisaties mogen uw gegevens alleen gebruiken in opdracht van UNA en alleen voor de diensten die we hebben afgesproken

Foto's en video's

Gedurende wedstrijden, toernooien, evenementen en andere gelegenheden kunnen foto’s en/of video’s worden gemaakt door onze medewerkers. Deze foto’s en/of video’s kunnen op de website en/of op de Social Media kanalen van de Vereniging of op andere mediabronnen terechtkomen.

Bij het plaatsen op een van deze media wordt altijd beoordeeld of ze niet aanstootgevend zijn. Indien er toch een foto en/of video op staat die u liever niet gepubliceerd zou zien, stuur dan een e-mail naar privacy@vvbennekom.nl inclusief vermelding van de foto en/of video.

De Vereniging heeft geen enkele invloed en is dus niet verantwoordelijk voor foto’s en video’s die gemaakt en geplaatst zijn op Social Media of op andere manier gepubliceerd worden door derden.

officiële website: www.vvbennekom.nl
officiële social media kanalen:     facebook.com/vvbennekom       instagram.com/voetbalverenigingBennekom

Inzage, correcties en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging van persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Wij als Vereniging verklaren dat wij alleen persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar verwerken indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren.

Wijzigingen van het privacy beleid

De Vereniging kan haar privacybeleid aanpassen om dit up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:  Secretaris van v.v. Bennekom
E-mailadres:           privacy@vvbennekom.nl
Telefoonnummer:   

Klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!