vv Bennekom - ALV

Betreft: Agenda ALV 12 januari beschikbaar

Beste leden van VV Bennekom,

Allereerst de beste wensen voor een voorspoedig, sportief en bovenal gezond 2021!

Graag laten we jullie weten dat de agenda voor de ALV van 12 januari a.s. alsmede de (geanonimiseerde) notulen van de ALV van 28 november 2019 beschikbaar zijn via de website van de club. De jaarrekening over het seizoen 2019-2020 en een uitgebreide toelichting daarop zullen komende zaterdag worden toegevoegd. Zo er voorafgaand aan de vergadering reeds vragen zijn over de financiële stukken, dan is het mogelijk om die uiterlijk 11 januari in te dienen per email aan penningmeester@vvbennekom.nl.

Vanwege Corona beperkingen zal de ALV dit keer online plaats vinden, via een MS-Teams bijeenkomst. De link daarvoor zal komend weekend verspreid worden via de diverse app groepen die binnen de club in gebruik zijn.

Ondanks dat we dit soort bijeenkomsten natuurlijk veel liever live doen (en onder het genot van een drankje) zien we uit naar een goed overleg en een mooie opkomst op 12 januari.

Bestuur VV Bennekom

►  pdf.png  ALV Agenda 12-01-2021.pdf