Teamindeling 2022-2023

Publicatie voorlopige teamindeling 2022-2023

De afgelopen weken is er door de scouts en coördinatoren van de vereniging keihard gewerkt aan de teamindeling 2022-2023. Het resultaat van al die uurtjes buffelen wordt via dit bericht gepubliceerd. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en feedback van leiders. Meestal is dat gelukt, maar het is helaas onmogelijk om in daar in alle gevallen aan te voldoen. Daar vragen we jullie begrip voor. Al met al ligt er wat ons betreft een mooi, gebalanceerd resultaat.

In lijn met het jeugdbeleid zullen de teams in de onderbouw zo lang mogelijk gezamenlijk optrekken binnen de Voetbalacademie. Pas vanaf de JO11 is er sprake van selectieteams (JO11-1, JO12-1, JO13-1 en zo verder). Daarnaast gelden dit jaar de JO13-2 en JO16-2 ook als selectieteam omdat dit brede, sterke lichtingen betreft. Voor de breedtesport zijn er geen O16 en O18 teams; de ervaring leert dat werken met dergelijke tussencategorieën ten koste gaat van de flexibiliteit, wat voor ongemak gezorgd heeft in de achterliggende seizoenen.

Ook dit jaar was er weer sprake van een flink aantal aan- en afmeldingen, we kunnen niet helemaal overzien wat er de komende maanden nog staat te gebeuren. Om die reden moet de indeling die we nu publiceren beschouwd worden als een voorlopige indeling (cf. proces teamindeling). Uiteraard zal het raamwerk blijven staan en zal de indeling niet helemaal overhoop gehaald worden, maar het is niet ondenkbaar dat er her en der nog wat dingen gaan veranderen. Eind augustus weten we wat dat aangaat meer.

We wensen iedereen langs deze weg alvast een geslaagd en vooral sportief seizoen 2022-2023 toe. Maar nu eerst: Fijne vakantie!

Namens alle scouts en coördinatoren van VV Bennekom,

Rik Gerritsen (Hoofd Jeugdopleiding)

Erik van de Pol (Wedstrijdsecretariaat)

Stefan Aarninkhof (Hoofd Lijncoordinator)