Bestuursleden VV Bennekom 2019-202

► Buitenploeg
 ► Verzekeringen
 ► Externe vertegenwoordiging

"Wie had er ooit  gedacht dat in een gepensioneerd K&O arts een voorzitter van een voetbalvereniging zou schuilen? Deze voorzitter niet in elk geval, maar toch bekleed ik dit ambt al weer een kleine twee jaar. En dat met veel plezier. Een vereniging als VV Bennekom is altijd in beweging, als voorzitter probeer ik al die energie in goede banen te leiden. Daarnaast tref je me ook regelmatig langs de lijn. Bij Bennekom-1, het senioren-op-leeftijd-team van mijn zoon of het aanstormend talent van mijn kleinzonen: Als voorzitter ben ik van alle markten thuis"

Stefan Aarninkhof
Vicevoorzitter

email: vice-voorzitter@vvbennekom.nl

► Jeugdvoetbal en Lijn-coördinatoren
► Mediacommissie en communicatie
► Vrijwilligerszaken
► Tulpkamp

"Sinds onze landing in Bennekom in 2012 loop ik rond bij de club.
In het begin alleen vanwege twee voetballende jongens, maar al gauw werd de betrokkenheid groter: van Lijn-coördinator en trainer/leider, via Tulpkamp naar Hoofdlijn-coördinator.
Genoeg te doen bij de mooie vereniging ! Op dit moment ben ik vicevoorzitter in het bestuur, coördineer ik samen met Martijn Fluit de J019/J017 en fluit ik tweewekelijks de boys van de J014-2"

Evelien Verhoeks
Bestuurslid
Email: meiden-vrouwen@vvbennekom.nl

► Vrouwen- en meidenvoetbal
► Coördinatie meidenafdeling
► Schoolvoetbal
► Horeca commissie

"Ik heb in 2000 de overstap gemaakt naar v.v. Bennekom.
Al snel werd ik gevraagd voor vrijwilligerstaken. Het begon met bardiensten, maar werd steeds diverser. Van redactie clubblad, training geven, tulpkampleider, organisatie zaalvoetbaltoernooi tot secretaris jeugdbestuur, coördinator en inmiddels dus bestuurslid. Ik heb bij deze prachtige vereniging mijn man leren kennen en naast dat wij beiden nog steeds voetballen, ikzelf in Vr1, spelen inmiddels ook twee van onze drie kinderen bij Bennekom en ben ik daar meestal als supporter en soms als spelbegeleider te vinden."

Frans van Silfhout
email: penningmeester@vvbennekom.nl

► Begroting/Rapportage en Jaarrekening (P&C)
► Financiële positie vereniging lange termijn
► Activiteitencommissie
► Toernooicommissie

"Sinds dat mijn oudste zoon is gaan voetballen ben ik verbonden aan onze mooie vereniging. Mijn 'carrière' binnen de club startte bij de FIFA League ongeveer 10 jaar geleden. Ik heb verschillende jeugdteams begeleid, met veel plezier ben ik leider tijdens het Tulpkamp en lever ik een bijdrage aan de toernooicommissie, meer specifiek het KIA Braber Jeugdtoernooi. Daarnaast ben ik actief bij de teams van mijn kinderen."

Corrie van Wijk - van Veldhuijsen
2de Penningmeester
email: penningmeester@vvbennekom.nl

► Financiën
► Overeenkomsten
► Ledenadministratie
► Zaalvoetbaltoernooi

"Beide jongens voetballen of hebben gevoetbald bij Bennekom. Verder actief bij het wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters en bestuur.

Martijn Vlastuin
Bestuurslid

► Sponsorcommissie / Foot Valley
 ► Kledinglijn