Bennekom boekt 5e opeenvolgende zege

4 februari 2023 17:00

Tegen Oranje Wit uit Dordrecht boekte Bennekom de 5e opeenvolgende zege.
Na 90 minuten bleken de Rood Witten met 3-2 opnieuw de overwinnaar

In de 1 e helft gingen beide ploegen nog gelijk op met Bennekom te slordig op het middenveld waar de schorsing van Joris Klein Holte zich aanvankelijk deed voelen.
Toch ging de thuisploeg met een 1-0 voorsprong rusten nadat Roy de Graaf zich in de 45e minuut messcherp toonde bij een van de weinige kansen en goalie Hardemans van dichtbij kansloos liet.

Na rust had Bennekom de overhand maar was het toch plaaggeest Ozbilek, die ook in Dordrecht al had weten te scoren en in de 55e minuut goalie Vermeij met een strak schot kansloos liet: 1 - 1.

De thuisploeg bleek echter bepaald niet aangeslagen en stelde binnen een kwartier orde op zaken: eerst was het Marlon Versteeg die zijn kwaliteiten toonde als spits (‘ 61) en Bennekom terug aan de leiding bracht waarna het in de 70e minuut Kai Huisman was die uit een terecht gegeven strafschop ( Roy de Graaf werd neergehaald) in tweede instantie  de 3 - 1 binnenschoot.

In blessuretijd werd het nog 3 - 2 en dreigde hetzelfde scenario als uit in Dordrecht toen Oranje Wit ook in de slotfase nog langszij wist te komen en de eindstand op 3 - 3 bepaalde.

Zover kwam het dit maal echter niet waardoor Bennekom haar fraaie serie voortzet.

Volgende week wacht uit In Scherpenzeel nu de koploper in de 1 e klasse D.