Facebook Toestaan Niet toestaan

Bennekom loopt tegen zware nederlaag aan

6 maart 2022 13:30

Om 15.00 uur was gistermiddag de aftrap tussen Bennekom en csv Apeldoorn. Bennekom ging goed van start en zette csv Apeldoorn onder druk waar ze niet onderuit konden komen. Er kwamen ook 100% kansen maar wat al een paar weken aan de orde is; het afmaken is een probleem. Zo was de eerste kans voor Niek van Ginkel die een schot in de korte hoek plaatste maar de keeper zijn inzet goed redde. Andreas Dusink mocht één op één op de keeper af gaan maar wederom was de keeper de baas. Niek van Ginkel kreeg hierna nog 2 kansen. Een kopbal die ging over en een inzet die de keeper kon stoppen.

Hierna waren de bezoekers die gingen voetballen. Na een mooie opbouw kwam de voorzet maar kon goed verdedigd worden door Noah Roethof. Een kopbal van Just Berends werd nog van de lijn gehaald. Hierna was het csv dat ging aanzetten. Een schot van csv dat geblokt werd en een doelpoging die Christian de Haan kon redden. In de 32e minuut kwam de stand op 0-1. In de 45e minuut werd er een speler van csv randje 16 onderuit gehaald dat resulteerde in een vrije trap. Deze werd goed ingeschoten (0-2). Met deze stand gingen we rusten.

Na de rust was er de hoop om snel de aansluitingstreffer te maken. Maar het was csv die de eerste kans kreeg. Christian de Haan redde deze wederom. Fabian Beukhof kreeg nog een kopkans maar deze ging over.
Csv zette nog even aan waarbij er twee kansen ontstonde. Eén werd gered door Christian de Haan en één verdween naast het Bennekomse doel.
De bezoekers mochten hierna nog een keer één op een op Christian de Haan af gaan maar onze goalie was de baas in dit duel.

Vanaf de 79e minuut ging het hard:
79e minuut 0-3
84e minuut 0-4
En als het nog niet genoeg kregen we in de 89e minuut de 0-5 om de oren. Dit was ook de eindstand.