Bennekom wint van De Merino's en stijgt naar 2e plek

Bennekom wist wat het te wachten stond ze moesten winnen om de aansluiting boven aan vast te houden, zeker met het oog op volgende week dan komt de nummer 1 op bezoek in Bennekom.
De eerste kansen waren voor Bennekom.

Andreas kon net niet bij de bal om deze in te tikken.
Hierna was het na een voorzet van Noah maar Fabian kon er net niet bij.
Ook een schot van Koen zagen we voorlangs gaan.
In de 13de minuut werd er een handsbal gemaakt in de 16 door de Merino's, en de scheidsrechter wees naar de stip.
Giovanni mocht aanleggen maar schoot deze niet heel best in maar kon in de rebound de bal toch tegen de touwen werken 0-1.
Er was in de eerste helft veel balbezit maar Bennekom vergat zichzelf te belonen en de voorsprong uit te breiden.
Met deze 0-1 stand gingen we rusten.
In de 2de helft gingen De Merino's hoger staan en waren vastberaden om de gelijkmaker te maken.
Toch was het Bennekom die de kansen kreeg.
Zo schoot Andreas de bal over, Fabian werkte de bal naast het goal.
En Jeffrey schoot de bal voorlangs.
Hierna waren het de Merino's die de druk opvoerde en werd het vanuit Bennekom slordig en konden we de bal niet heel lang in de ploeg houden.
Er kwamen 3 goede kansen voor de Merino's.
Waarvan 2 voorzetten maar er was niemand op de bal erin te schieten.
Ook kregen ze nog een schietkans maar deze gaat naast.
Johnny kreeg nog een grote kans maar er was net op tijd een speler van de Merino's om deze te blocken.
Bennekom wint van de Merino's met 0-1.
Volgende week spelen de nr 1 (DZC) tegen de nr 2(Bennekom) op de Eikelhof om 15:00 helaas nog steeds zonder publiek.
De hoogtepunten van deze wedstrijd zijn te volgen via Twitter @vvbennekomlive.