Facebook Toestaan Niet toestaan

Bennekom 1 verliest op alle fronten van DOS Kampen

1 november 2021 7:45

In Kampen werd gisteren om 15.00 uur afgetrapt tussen DOS en Bennekom. Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat DOS de punten in eigen huis wilden houden en eigeijk alles beter deed. Ze waren feller en Bennekom ging er iedere keer maar half de duels in. Zo was het in de 10de minuut al raak voor DOS (1-0). Verder gebeurde er niet veel en zeker niet van de Bennekomse kant.

In de 30e minuut was het wederom DOS die de bal tegen de Bennekomse touwen werkte en de stand op 2-0 zette. Bennekom kreeg nog wel een vrije trap op randje 16 meter. Just Berends gong achter de bal staan. Zijn inzet was hard zat maar helaas recht op de keeper. De gifbeker was nog niet leeg voor Bennekom want in de 44e minuut werd het door een eigen doelpunt ook nog 3-0. Met deze stand gingen we de rust in.
In de rust werd alles om gegooid om te proberen de aansluiting te vinden. Zo werd er achterin één op één gespeeld. Just ging mee naar voren om de lange ballen door te koppen. Dit alles mocht allemaal niet baten... Na rust waren het nog Andreas, Fabian en Judah die kleine kansjes kregen, maar het scoren lukte niet. Wel moesten we oppassen dat de achterstand niet groter werd. Een speler van DOS ging één op één op Christian af. In plaats van zelf schieten legde hij de bal af waardoor deze kon worden onderschept.
Voetbalvereniging Bennekom verliest deze week terecht met 3-0 van DOS Kampen. Volgende week speelt Bennekom thuis om 15:00 uur tegen DOS' 37.