Facebook Toestaan Niet toestaan

Bennekom 1 wint thuis van SDVB

3 oktober 2020 17:30

Guus van Holland

Het eerste elftal van VV Bennekom heeft zijn derde wedstrijd in de competitie gewonnen. Zonder toeschouwers (op een enkel bestuurslid en een paar stewards na) maar wel te volgen op de livestream van VV Bennekom (zie Youtube) versloeg het elftal thuis op de Eikelhof SDVB met 2-0.
Door deze overwinning sloot het nog ongeslagen Bennekom 1 aan bij de top van de eerste klasse D oost. Het aanvallende Bennekom had in de eerste helft moeite om de Barneveldse verdediging te omzeilen. Vlak na rust kreeg een SDVB-speler een rode kaart, waardoor de Barnevelders met 10 man verder moesten spelen. In de 70ste minuut bracht Martijn Klein Holte de Bennekommers op een 1-0 voorsprong. Vlak voor het einde benutte Just Berends een strafschop, waardoor de eindstand werd bepaald op 2-0.
De opstelling van Bennekom was: De Haan; Van der Meulen, Jansen, Berends, Onderstal;
Stienstra (Koenderink), Martijn Klein Holte, Joris Klein Holte; Beukhof, Van Ginkel en Boumkass.

De andere uitslagen in deze klasse: De Merino's - Nunspeet 0-1, DOS Kampen - csv Apeldoorn 0-2, DTS '35 - DZC '68 1-1, SVI - SVZW 1-1, DOS '37 - Go Ahead Kampen 2-4, Hierden - KHC 0-1.
Stand: 1. csv Apeldoorn 3-7, 2. KHC 3-7, 3. Go Ahead Kampen 3-6, 4. SVI 3-5, 5. SVZW 3-5, 6. Bennekom 3-5, 7. Nunspeet 3-5, 8. DOS Kampen 3-4, 9. DZC '68 3-2, 10. DTS '35 3-2, 11. SDVB 3-2, 12. De Merino's 3-1, 13. DOS '37 3-1, 14. Hierden 3-1.

Volgende week, zaterdag 10 oktober, speelt Bennekom 1 uit tegen SVZW.