Facebook Toestaan Niet toestaan

Bennekom wint met 2-4 uit tegen Woezik

13 april 2024 20:15

Uit in Wijchen nam Bennekom het op tegen het tegen degradatie vechtende Woezik.
De Bennekommers toonden zich daarbij opnieuw uiterst effectief tegen de zich fanatiek verzettende thuisploeg. Een thuisploeg die in de 1e helft zes grote kansen kreeg tegen de bezoekers uit Bennekom slechts drie. Daarvan wist Bennekom er echter twee te verzilveren (‘ 13 Roy de Graaf en ‘ 18 Fabian Beukhof) tegen Woezik slechts één ( ‘28 Bart Schiks).

Na rust leek Bennekom de wedstrijd in het slot te gooien toen Roy de Graaf (‘47) opnieuw wist te scoren en de stand op 1 - 3 bracht. Woezik bleef echter kansen houden en nadat eerst Quincy Arends en Maurice Kuppens het veld ruimden voor Marlon Versteeg en David van Wijngaarden (‘59) was het opnieuw Schiks die voor de thuisploeg scoorde (‘70) en de achterstand terugbracht tot 2 - 3.

Trainer Jager wisselde daarop Arnout Lagerweij voor Ryan Boukatan (‘70) waarna David van Wijngaarden op rechts uitbrak en alleen ten koste van een strafschop gestopt kon worden. Marlon Versteeg benutte de buitenkans van 11 meter en bepaalde daarmee de eindstand op 2 - 4 (‘77).
In de slotfase kwamen ook Wessel van Silfhout en Badreddine Haouat nog in het veld voor Jairo Soetowidjojo en Fabian Beukhof.

Volgende week wacht thuis op de Eikelhof het om de titel strijdende CSV uit Apeldoorn.