Bennekom versterkt zich met verdediger Judah Berefo

4 maart 2020 19:30


De selectie van het eerste elftal van VV Bennekom wordt volgend seizoen versterkt met Judah Berefo. Hij is een 22-jarige rechtervleugelverdediger die momenteel actief is voor derdedivisieclub DOVO Veenendaal.
Judah woont in Arnhem en staat bekend als een snelle technisch vaardige verdediger. Hij groeide als voetballer op bij de Arnhemse club ESA, waar hij als jeugdspeler al snel het eerste elftal haalde. Vervolgens werd hij benaderd door RKHVV uit Huissen. Daar speelde hij in 2017 onder meer samen met de huidige Bennekom-spelers Jelmer Goedhart en Nick Stienstra. Door zijn studie aan de ALO (opleiding leraar lichamelijke opvoeding) moest hij naar Amsterdam verhuizen. Daar ging Berefo vervolgens spelen voor derdedivisieclub De Dijk.
Toen hij in 2019 terugkeerde naar Arnhem, zocht hij naar een nieuwe, sterke club in de omgeving van zijn woonplaats; dat werd DOVO. Daar behoort hij dit seizoen nog steeds tot de selectie van het eerste elftal. Door de trainerswisseling komt hij echter weinig aan spelen toe. Vandaar zijn overstap aan het einde van het seizoen naar VV Bennekom. De komst van de rechtervleugelverdediger mag als een versterking voor de verdediging worden gezien, mede door het vertrek van Rob Delleman en de langdurige blessures van Tjalling Kamerman en Jonathan Quaye. Beiden zullen naar verwachting pas in 2021 weer actief zijn.
Het bestuur en de technische commissie van VV Bennekom heten Judah van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes en plezier toe.
Bestuur en Technische Commissie van VV Bennekom.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!