Selectie Bennekom 1 krijgt verder vorm voor seizoen 2020-2021

27 februari 2020 22:15


Het doet ons plezier om te kunnen melden dat de volgende drie spelers zijn vastgelegd voor het komende seizoen. Fabian Beukhof zal ook volgend jaar in het rood en wit te bewonderen zijn. De 'linkspoot' keerde afgelopen jaar terug van PEC Zwolle op het oude nest. Daarnaast wordt de selectie versterkt met aanvaller Elias Boumkass (24) en keeper Mike Vermeij (24).

Elias Boumkass komt over van eersteklasser SC NEC uit Nijmegen. Elias is een talentvolle, snelle en technisch vaardige buitenspeler. Het afgelopen seizoen was Elias in de eerste klasse goed voor 19 doelpunten en dit seizoen scoorde hij tot dusver 6 keer. Elias heeft in de jeugd bij Union en De Treffers gespeeld en na een tussenjaar bij USV Hercules in Utrecht, speelt hij vanaf het seizoen 2014-2015 bij SC NEC in Nijmegen.

Daarnaast komt keeper Mike Vermeij over van RVW uit Renkum. Mike is een talentvolle (regionale) doelman. Mike speelde vorig jaar een prominente rol in het kampioenschap van RVW, maar wil nu graag verkennen waar zijn sportieve plafond ligt. Het doet ons deugd dat hij dit bij VV Bennekom gaat doen. Mike is overigens geen onbekende in Bennekom, aangezien hij als automonteur in Bennekom werkt.

Mike Vermeij gaat samen met Christian de Haan en Luciano van Ommeren het trio selectiekeepers vormen. Mike vervangt Sietze Schiphorst die door opleidings- en werkverplichtingen niet langer ieder weekend meer beschikbaar is. Sietze blijft echter wel lid van VV Bennekom.

Wij wensen Elias en Mike veel succes en plezier bij onze Vereniging.
Bestuur en Technische Commissie VV Bennekom

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!