Uitnodigingen voor Reünie Club van Toen van 18 april

18 februari 2020 12:15

Wij van de Club van Toen gaan enthousiast door met de bijeenkomsten van de Club van Toen. Op zaterdag 18 april houden wij alweer een reünie. Ditmaal worden niet alleen uitgenodigd spelers, trainers, begeleiders en bestuursleden die minimaal één jaar bij het eerste elftal betrokken zijn geweest, maar ook bij het tweede elftal – sinds de oprichting in 1954. Dat betekent meer uitnodigingen en meer mensen.
Wij nodigen jullie uit om je vanaf 16.00 uur te melden in de Ome Arend Lounge, de bestuurskamer annex het sponsorhome.
Het huidige eerste elftal speelt eerder die middag tegen DOS ‘37 uit Vriezenveen. Wij van de
commissie vragen € 20,-- per persoon voor drank en buffet, partner is gratis. Financiële bijdrage dient bij binnenkomst van de bestuurskamer betaald te worden, dus niet via ‘tikkies’ of bankrekening.
Graag aanmelden via email-adres clubvantoen@vvbennekom.nl. Graag ook melden als je niet op de uitnodiging kan ingaan, afmelden op hetzelfde email-adres. Beide zijn nodig in verband met catering.
Uitnodigingen worden zoveel mogelijk per email verzonden. Wanneer email-adres niet meer klopt,
graag het juiste adres. Uitnodiging zoveel mogelijk doorsturen naar bekenden van wie het adres niet bekend is.
Volg nadere berichten op de website van VV Bennekom: www.vvbennekom.nl

Met vriendelijke groeten, de werkgroep van de Club van Toen (Guus van Holland, Gert Hulstein, Jack Turkesteen, Hein Oelderik, Wim Albers, Marcel Rerink, Geert-Jan Hardeman, Cees Heij, Martin Jacobs en Wim Meurs).