Nieuws

Journalist Rini Kreeft overleden

10 juni 14:30  Gisteravond (dinsdag 9 juni) is Rini Kreeft overleden. Hij werd 80 jaar. Rini was een bekende journalist in Bennekom, Ede en Wageningen. Hij schreef vooral over sport en veel over VV Bennekom. meer »


Voetbalteam Gambia wint districtsbeker

13 februari 12:15  Stralend in het door VV Bennekom geschonken tenue heeft het voetbalteam van Handen ineen voor Gambia (zie eerdere berichtgeving) de districtbeker gewonnen. Ze kwamen in Gambia zelfs op de televisie!


VV Bennekom-tenues in Gambia

10 februari 10:15  Aangezien onze vereniging dit seizoen is voorzien van een nieuwe kledinglijn, hebben we eind vorig seizoen een goede bestemming gezocht voor de vorige kleding. Hierbij zijn we onder meer terecht gekomen bij de Stichting Handen ineen voor Gambia. Deze stichting is al jaren actief in een lokale gemeenschap in Gambia. Eerst om de ergste armoede te verminderen, daarna zijn ze gaan bouwen aan scholen e.d. De bestuursleden in Nederland doen alles vrijwillig, en alle goederen en geld die worden ingezameld komen ten goede aan de lokale gemeenschap. De tenue's van VV Bennekom zijn met groot enthousiasme ontvangen. Fantastisch om als vereniging hier een mooi steentje aan bij te kunnen dragen. Na eerdere initiatieven in Lombok Sadik Batulayar én Zuid-Afrika is dit weer een goede eindbestemming voor de kleding. Speciale dank gaat uit naar Thomas de Klerk voor zijn initiatief en inzet. De stichting kan altijd ondersteuning gebruiken, dus kijk vooral op haar website. Als de doelstelling je aanspreekt, kunnen ze altijd hulp gebruiken. http://www.gambia-hah.nl/


Sponsorplan Talentenopleiding -6721-

2 februari 11:45  De afgelopen weken hebben we de sponsorkleding van het tweede sponsorplan uitgegeven onder de naam Sponsorplan Talentenopleiding -6721-. Negen sponsoren maken het mogelijk om vier jaar lang (start januari 2020) 16 teams met begeleiding te voorzien van VVBennekom-presentatie-kleding voor de zaterdag. De sponsoren hebben gekozen voor een éénduidig logo met alle namen in één frame. Naast de kleding zullen de sponsornamen binnenkort ook zichtbaar zijn op het grote sponsorbord bij veld 2. De teams zijn aangewezen in overleg met de sponsoren, de werkgroep Sponsorplan, de TC en het bestuur. Onder deze 16 teams vallen VVB 1, VVB 2, VR 1 en de hogere jeugdteams. Dit plan is een 4-jarig sponsorplan waar een voorbereidingstijd van een jaar voor nodig was. De kleding is eigendom van de vereniging en wordt door middel van een contract in bruikleen aan de teams ter beschikking gesteld. Deze teams zijn daarmee verplicht de kleding op zaterdag te dragen. Als tegenprestatie voor de kleding kunnen de teams één keer per jaar opgeroepen worden om aan een activiteit deel te nemen voor een door het bestuur aangewezen maatschappelijk goed doel in combinatie met een doel binnen VV Bennekom. De Sponsoren die dit plan mogelijk hebben gemaakt, zijn: Albert Heijn Bennekom uit Bennekom Autobedrijf G. Braber B.V. uit Ede Bouwbedrijf Van Grootheest uit Ede Dekker Services uit Ede Fobyplus.nl uit Ede IPSS Engineering uit Wageningen Supergas uit Ede Timmerfabriek Kernhem B.V. uit Ede Wentzo Wireless uit Garderen Namens VV Bennekom bedanken we bovenstaande sponsoren hartelijk voor hun huidige en toekomstige steun en inzet met betrekking tot dit ambitieuze sponsorplan! Dit plan geeft een fantastische uitstraling aan onze vereniging. Daarnaast nog speciale dank aan onze kledingleverancier 100%Voetbal voor de uitvoering en coördinatie en de werkgroep Sponsorplan met daarbij de personen die hebben meegeholpen met het uitdelen van de kleding. Namens de Sponsorcommissie VV Bennekom Yvonne Brouwer-Lieftink (voorzitter SC)


Nieuwjaarsreceptie met jubilarissen

6 januari 20:30  Onder gezellige omstandigheden was afgelopen zaterdag de Nieuwjaarsborrel in onze kantine. Na elkaar de handen te hebben geschud, elkaar alle goeds voor 2020 te hebben gewenst en een openingswoord van voorzitter Jan Burggraaf, was het tijd voor de jubilarissen. Evelien Verhoeks was daarin namens het bestuur de spreekbuis en had voor iedere jubilaris mooie woorden en anekdotes. Ze werd bijgestaan door Gijs Aartsen die bij een aantal wat meer op 'de inhoud' in ging. Dit waren de jubilarissen: 25 jaar: Ronald Arends, Edwin de Kraker, Sjonnie Maasdam, Johnny Pas; 40 jaar: Arnou van Dijk, Wim IJkhout, Joop Rerink, Evert Jan van Roekel, Mark Roosenboom; 50 jaar: Jan Ruttenberg.


MO11-1 loopt er fantastisch bij!

5 november 10:15  Vandaag is het een mooie dag voor de MO11-1. De trainingspakken worden gesponsord door: Van Egdom Metaalbewerking B.V, uit Woudenberg. Eigenaar Theo van Egdom, vertegenwoordigd door Rijk van de Bunt. Super bedankt namens Team MO11-1!


100% voetbal Ede is klaar voor de winter. Jij ook?

2 november 9:00  100% voetbal Ede is klaar voor de winter. Jij ook? meer »


JO8-1 loopt er warmpjes bij

14 oktober 15:45  De JO8-1 van Voetbalvereniging Bennekom loopt er vanaf zaterdag warmpjes bij! Deze kanjers hebben mooie nieuwe all-weather jasjes van Hummel gekregen, gesponsord door de SSHK (secretariatenbureau). Kijk ze stralen! Namens Voetbalvereniging Bennekom bedankt voor deze sponsoring.


vvBennekom ledenshop

2 oktober 10:45  De VVB ledenshop in de winkel van 100% voetbal staat er mooi bij meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!