Trainingsschema 2021-2022

Beste trainers/leiders,

 

Bijgaand het definitieve trainingsschema voor het seizoen 2021-2022, en de bijbehorende kleedkamerindeling. De animo om te trainen is groot, en daarmee ook de druk op de beschikbare velden en tijden. Om die reden zal de vrijdag meer en meer benut gaan worden als trainingsdag, te beginnen met de jongste generaties die net uit de academie komen (O13, O14). Die laatste keuze is gemaakt met het oog op de belastbaarheid van spelers op opeenvolgende voetbaldagen, dat gaat bij jonge spelers beter dan bij oudere generaties.

 

Uiteraard hebben we geprobeerd zo veel mogelijk rekening te houden met persoonlijke voorkeuren, al zeggen we er gelijk bij dat het niet mogelijk was om alle wensen te honoreren. In die gevallen hopen we op enige flexibiliteit. Al met al ligt er een gebalanceerd schema, waarin alle teams voldoende aan bod komen. We zorgen ervoor dat bijgaand schema ook zo snel mogelijk op de website terecht komt, zodat er geen verwarring ontstaat over de definitieve versie.

 

Eventuele opmerkingen graag naar trainingsschema@vvbennekom.nl (Gertjan Mulder). Eenieder een goede seizoenstart gewenst!

 

Gertjan Mulder

Rik Gerritsen

Erik van de Pol

Frank van Doorn

Stefan Aarninkhof

 

pdf.png    trainingsschema 2021 - 2022 (v 1.5) .pdf

                  laatst gewijzigd op 28-08-2021

 

► Voor meer informatie en/of vragen over het trainingsschema, mail naar trainingsschemavvb@ziggo.nl 

Let op !! de gegevens in dit document zijn actueel, de data op de website onder de teaminformatie is nog niet actueel. Deze wordt z.s.m. bijgewerkt. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!