Teamindeling 2021-2022

Publicatie voorlopige teamindeling 2021-2022

De afgelopen weken is er door de scouts en coördinatoren van de vereniging keihard gewerkt aan de teamindeling 2021-2022. Het resultaat van al die uurtjes buffelen wordt via dit bericht gepubliceerd. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en feedback van leiders. Meestal is dat gelukt, maar het is helaas onmogelijk om in daar in alle gevallen aan te voldoen. Daar vragen we jullie begrip voor. Al met al ligt er wat ons betreft een mooi, gebalanceerd resultaat.

Door de Corona perikelen kunnen we niet helemaal overzien wat er de komende maanden nog staat te gebeuren qua nieuwe aan- en afmeldingen. Om die reden moet de indeling die we nu publiceren beschouwd worden als een voorlopige indeling. Uiteraard zal het raamwerk blijven staan en zal de indeling niet helemaal overhoop gehaald worden, maar het is niet ondenkbaar dat er her en der nog wat dingen gaan veranderen. Eind augustus weten we wat dat aangaat meer.

We wensen iedereen langs deze weg alvast een geslaagd en vooral sportief seizoen 2021-2022 toe. Maar nu eerst: Fijne vakantie!

Namens alle scouts en coördinatoren van VV Bennekom,

Rik Gerritsen (Hoofd Jeugdopleiding)

Erik van de Pol (Wedstrijdsecretariaat)

Stefan Aarninkhof (Hoofd Lijncoordinator)