Teamindeling 2020-2021

Publicatie voorlopige teamindeling 2020-2021

De afgelopen weken is er door de scouts en coördinatoren van de vereniging keihard gewerkt aan de teamindeling 2020-2021. Het resultaat van al die uurtjes buffelen wordt via dit bericht gepubliceerd. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en feedback van leiders. Meestal is dat gelukt, maar het is helaas onmogelijk om daar in alle gevallen aan te voldoen. Daar vragen we jullie begrip voor. Al met al ligt er wat ons betreft een mooi, gebalanceerd resultaat.

Door de Corona perikelen van de afgelopen maanden verliep de voorbereiding dit keer anders dan anders. Ook kunnen we niet helemaal voorspellen wat er de komende maanden nog staat te gebeuren qua nieuwe aan- en afmeldingen. Om die reden willen we benadrukken dat dit de voorlopige teamindeling voor het komend seizoen is. In een aantal categorieën (met name JO8 t/m JO12) zitten de teams erg vol; als daar nog een paar aanmeldingen bij komen kan het zo maar zo zijn dat de indeling eind augustus alsnog drastisch herzien moet worden.  Enfin, dat zal eind augustus duidelijk worden.

We wensen iedereen langs deze weg alvast een geslaagd en vooral sportief seizoen 2020-2021. Maar nu eerst: Fijne vakantie!

Namens alle scouts en coördinatoren van VV Bennekom,

Erik van de Pol (Wedstrijdsecretariaat)

Rik Gerritsen (Hoofd Jeugdopleidingen)

Stefan Aarninkhof (Hoofd Lijncoordinator)