Vleugelaanvallers uit de Eredivisie in trek: Dit zijn de vraagprijzen

Gisteren om 17:52  De miljoenen stromen deze transferperiode al binnen in de lade bij de topclubs uit de Eredivisie. Het geweld stopt echter nog niet. Vooral de vleugelaanvallers staan nu volop in de schijnwerpers. Dit zijn de prijzen die Ajax, PSV, Feyenoord en AZ verlangen. meer »

Deze zes oud-PSV'ers gingen net als Steven Bergwijn naar Ajax

Gisteren om 14:52  Steven Bergwijn doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar brak door bij PSV. Nu gaat de oud-PSV'er weer terug naar Amsterdam. Hij is niet de eerste oud-PSV'er die het bij de grote rivaal probeert. Hoe verging het zijn voorgangers? meer »

Even voorstellen: Bayern M�nchen-duo Vita en Andersson op weg naar de Eredivisie

Gisteren om 10:00  Rémy Vita en Alex Timossi Andersson zijn nou niet de meest bekende spelers uit de selectie van Bayern München. Toch schopte beide talenten het tot aan het reserve-elftal van de regerend Duits kampioen. Beide spelers besluiten nu om niet langer meer te wachten en hun geluk elders te beproeven. Rémy Vita heeft getekend bij Fortuna Sittard, terwijl Andersson wordt gekeurd bij sc Heerenveen. meer »

Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022 (update)

5 juli 2022 12:00  Op 1 juli is de transfermarkt weer officieel opengegaan. Twee maanden lang kunnen clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie weer volop spelers kopen en verkopen. Tot nu toe is er veel gebeurd. Wat? Dat is te lezen in onderstaand overzicht dat is geüpdatet. meer »

Hoe Ajax het ambitieuze PSV alsnog kan verslaan op de transfermarkt

5 juli 2022 10:00  De transfermarkt is in volle gang. Eén Nederlandse club blinkt uit in het aantrekken van nieuwe spelers: PSV. De ene na de andere nieuweling zet zijn handtekening onder een nieuw contract in Eindhoven. Onder andere Luuk de Jong, Xavi Simons en Walter Benitez werden al verwelkomd in de lichtstad. En dat terwijl er bij Ajax nog niet heel veel lijkt te gebeuren. Toch kan Ajax nog een flinke inhaalslag maken, mocht het een aantal vervangers voor de vertrokken spelers binnen hengelen.  meer »

Bergwijn recordaanwinst Ajax: dit zijn de duurste transfers

4 juli 2022 17:14  Volgens De Telegraaf heeft Ajax eindelijk beet: Steven Bergwijn komt naar Amsterdam. De club is er eindelijk uitgekomen met Tottenham Hotspur en maakt 30 miljoen euro over voor de diensten van de international. Dat maakt Bergwijn de duurste Ajax-aankoop aller tijden. Hij komt daarmee in meer »

Deze spelers maakten indruk tijdens het eerste trainingskamp van Ajax

4 juli 2022 9:30  Het trainingskamp van Ajax in De Lutte zit er weer op. Het eerste trainingskamp van de ploeg van Alfred Schreuder verliep nog zonder de internationals en dus was het vooral de beurt aan de talenten van de Nederlandse recordkampioen. Deze jongelingen lieten zich van hun beeste kant zien.  meer »

Dit Griekenland flikte het onmogelijke en werd in 2004 Europees kampioen

4 juli 2022 7:00  Vandaag is het precies 18 jaar geleden dat Otto Rehhagel met Griekenland het schier onmogelijke presteerde. De ervaren Duitse oefenmeester werd met het Zuid-Europese land Europees kampioen door op 4 juli Portugal in de finale te verslaan. Welke spelers stonden er bij de Grieken in het veld in 2004? meer »

Samenvatting Ajax - Paderborn (2-5)

2 juli 2022 15:41  Ajax heeeft een dikke nederlaag geleden in de oefenwedstrijd tegen Paderborn. De basis van dee Amsterdammers maakte in het eerste bedrijf een prima indruk en stond door een geweldige Mohamed Ihattaren met 2-1 voor. De jonkies kwamen na de pauze het veld in en hadden het een stuk lastiger.  meer »