JO13-1 TRAINT IN STIJL!

24 september 2022 11:45

Op de foto’s staan enkele voetbalmodellen van onze JO13-1! Dit complete team traint dit seizoen als echte profs in stijl.
Verschillende sponsoren hebben de koppen bij elkaar gestoken en de kids voorzien van trainingspakken en inloopshirts inclusief bedrukking. De volgende sponsoren hebben dit mogelijk gemaakt:

- Matching Marines B.V.
- Evelien Verhoeks
- Vallei Classics B.V.
- Vermeer Quality Services
Voor de sponsoren goede exposure en gaaf om de toppers als team te zien genieten van de professionele kleding! Het geeft de kids zelf een trots gevoel. Ook namens Voetbalvereniging Bennekom willen wij deze bedrijven bedanken!
Ook interesse in het sponsoren van een (jeugd)team? Laat het weten en stuur een mailtje naar teamsponsoring@vvbennekom.nl. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.