Facebook Toestaan Niet toestaan

Bennekom verliest gevecht in Apeldoorn

10 mei 2022 23:15

Dinsdagavond 10 mei werd er een volledig programma gedraaid in de 1e klasse D en voor beide ploegen stond er in Apeldoorn veel op het spel.
Thuisploeg CSV moest winnen om mee te blijven doen om de titel terwijl Bennekom zijn zinnen had gezet op de 3e periode en evenzeer daarvoor winst in Apeldoorn nodig had.

In de 1e helft ontrolde zich daarop een zeer aantrekkelijke wedstrijd met Bennekom als betere ploeg maar CSV met zeer snel schakelvoetbal en uitblinker Lars Huber aan haar zijde.

Toen de kruitdampen bij rust waren opgetrokken stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord en mocht Bennekom daar bepaald ontevreden mee zijn.

Gezien de kansen in de 1e helft was een gelijke tussenstand een betere afspiegeling van de verhoudingen geweest.

Scores waren er die 1e helft voor Apeldoorn van Laurence van den Enk (’11) en Lars Huber (’35 penalty)) en voor Bennekom van Roy de Graaf (44)

Na rust trapte Bennekom af met Noah Roethof als invaller, terug van een knieblessure voor de in de 1e helft sterk spelende Judah Berefo die met een lies kwetsuur in de kleedkamers achter was gebleven.

CSV bleek in dat 2e deel echter toch de net wat sterkere ploeg wat in de 71e resulteerde in de 3-1 eindstand (Sem Oerlemans).

Bennekom had in het laatste kwartier nog kansen om dichterbij te komen maar verzuimde daarbij te scoren.